Klub “Jedinstvo” Schwechat darivalo Društvo “Pčelica” Brus

MNRL Jedinstvo 271216 02

Deda Mraz je još jednom iznenadio članove društva Pčelica i doneo im poklone. Ovaj put, pred Novu godinu društvo “Pčelica” u Brusu posetio je Deda Mraz iz kluba “Jedinstvo” (Schwechat – Austrija) i obradovao sve članove.

Naši ljudi na radu u inostranstvu konkretno Austriji, koji su okupljeni u klubu Jedinstvo iz Schwechat svake godine organizuju akcije kako bi pomogli i na trenutak usrećili one kojima je neophodna pomoć. Ove godine, posle tradicionalne akcije poklon paketića za najmlađe u Austriji, posetili su i društvo Pčelica u Brusu donevši na poklon dosta toga a članovima društva Pčelice i paketiće.

MNRL Jedinstvo 271216 03Paketiće i poklone su doneli Bojan Pandurović, Trujkić Dragiša i predsednik kluba Krsta Petrišorević, koji su prevalili toliki put kako bi izmamili osmehe na licima članova Društva, rekli su da su svi u klubu zaslužni za ovu akciju.

MNRL Jedinstvo 271216 04

Predsednik kluba “Jedinstvo” Krsta Petrišorević rekao je da klub već 10 godina organizuje akcije podele besplatnih paketića u Austriji a ovo su pomogli i Društvo u Brusu. Osim paketića doneli su na poklon garderobu, obuću, osnovne namirnice, sredstva za higijenu… Ovo je tek početak saradnje Jedinstva i Pčelica jer će ubuduće u akcije da se uključi i Zajednica srpskih klubova na čelu sa predsednicom Rankom Savić Čengić.

MNRL Jedinstvo 271216 05

Pokretač ove akcije Bojan Pandurović koji je bio ona prva karika u lancu da se uspostavi saradnja kluba iz Austrije i Društva iz Brusa rekao je da mu je drago da taj lanac svakog dana ima sve više karika ali moramo čuvati da ostane ceo i povezuje ljude u svojim dobrim namerama.
Članovi društva su bili prijatno iznenađeni ovom iznenadnom posetom i imali su samo reči hvale za svoje nove prijatelje. 
“Hvala svim članovima kluba “Jedinstvo” iz Schwechat – Austria na humanosti! Nadamo se da ćemo uskoro imati prilike za druženje.”

 Fotografije pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja