I bi NOĆ BOGOVA u Brusu

NocBogova221216 03

Večeras je u Brusu izvedena predstava “NOĆ BOGOVA” u kojoj su igrali Nebojša Ilić, Vojin Ćetković i Dejan Lutkić koji su na kraju predstave nagrađeni više nego zasluženim aplauzom i ovacijama publike u sali Centra za kulturu Brus.

Glumci koji su večeras igrali u predstavi izvedenoj u Brus,u juče su gostovali u Novom Sadu na premijeri fima “Santa Maria della Salute” u kom lik Laze Kostića, esejiste i pesnika, autora najljubavnije ljubavne pesme u srpskoj poeziji, tumači Vojin Ćetković a glume i Nebojša Ilić i Dejan Lutkić uz mnogobrojnu glumačku ekipu.

NocBogova221216 01

Naziv večerašnje predstave “Noć bogova” je ironičan jer dok Francuska spava kralj Luj XIV, poznatiji kao Sunce (Vojin Ćetković) opija se u društvu jedina dva prijatelja: slavnog pisca komedija Molijera (Nebojša Ilić) i dvorske lude (Dejan Lutkić). A zašto ih on smatra za prijatelje? Zato što mu u tim pijanim noćima kažu u lice stvari koje niko u Francuskoj ne sme.

NocBogova221216 04

Bruska publika, koju su činili uglavnom mladi, ispunila je salu skoro do poslednjeg mesta, i na taj način pokazala da joj nedostaju ovakvi kulturni događaji.

NocBogova221216 02
Po završetku predstave  glumci Nebojša Ilić, Vojin Ćetković i Dejan Lutkić ispoštovali su publiku, koja ih je čekala da se fotografišu, i na taj način su samo upotpunili NOĆ BOGOVA u Brusu.

Fotografije pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja