Učenici iz Razbojne posetili Festival nauke “Čista desetka” u Beogradu

OSRazbojna FestNauke07

Učenici OŠ “Branko Radičević” iz Razbojne posetili su juče jubilarni, 10. po redu, Festival nauke koji se održava u Beogradu pod sloganom “Čista desetka”. Kao pratnja učenicima bili su nastavnik matematike Danijel Blagojević, nastavnik fizike Dragan Kaplarević, nastavnica biologije Tatjana Gajić i direktor škole Zoran Marković.

 OSRazbojna FestNauke03 OSRazbojna FestNauke04

“Organizovali smo posetu Festivalu nauke za 20 najboljih učenika od 5. do 8. razreda koja je ustvari dopuna nastavnom programu kako bi učenici videli eksperimente uživo i gde im je pružena prilika da u njima i sami učestvuju. Na Festivalu nauke predstavljena je nauka na zanimljiv i inspirativan način a sadržaj je bio podeljen u nekoliko programskih celina: Nauka bez prestanka, Naučno-fantastična bina, EPS Tesla zona, Ekspertinejdžeri, Mala zona i radionice i izložbe. Nadam se da će ova poseta Festivalu nauke biti podsticaj i inspiracija učenicima iz OŠ “Branko Radičević” za njihove još bolje rezultate u nastavi i na školskim takmičenjima.” – rekao je Zoran Marković, direktor OŠ „Branko Radičević” iz Razbojne nakon posete učenika ove škole Festivalu nauke u Beogradu. 

OSRazbojna FestNauke01 OSRazbojna FestNauke05

Iskreno se nadamo da će poseta Festivalu nauke doprineti da učenici OŠ „Branko Radičević“ iz Razbojne i ubuduće postižu izvanredne rezultate na školskim takmičenjima.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja