Danas u Brusu pobedio sport, rezultat u drugom planu

Kop Blace181216 1

Danas je u Brusu odigrana prijateljska košarkaška utakmica mlađih selekcija KK “Kopaonik” Brus i KK “Jastrebac” Blace u okviru priprema za nastavak sezone.

KKJastrebacBlace 181216

“Danas su mlađe selekcije KK „Jastrebac“ Blace, pioniri i omladinci, odigrali prijateljsku utakmicu u Brusu protiv vršnjaka iz KK “Kopaonik”. Rezultat je bio u drugom planu jer je utakmica poslužila da se što bolje uigramo za početak sezone. Zadovoljan sam igrom i zalaganjem svih svojih igrača i trudićemo se da u narednom periodu ispravimo neke greške koje smo danas pravili i da početak prvenstva dočekamo spremni.

U januaru će 5 omladinaca zaigrati za prvi tim. Da napomenem da je danas pobedio sport jer ova deca predstavljaju budućnost oba kluba i u njih treba više ulagati.

Kop Blace181216 2

Zahvalio bih se domaćoj ekipi KK Kopaonik na fer i korektnoj utakmici i nastavićemo se dobrim odnosima dva kluba. Zahvalio bih se i Opštini Blace i Sportskom savezu opštine Blace kao i firmi IVKO woman koji pomažu rad KK “Jastrebac” Blace.” rekao je Marko Crnoglavac, predsednik KK „Jastrebac Blace i trener mlađih selekcija. 

Posle utakmice igrači oba kluba su nastavili druženje i van terena a BrusONLINE će nastaviti da prati rad najmlađih sportista.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja