I ove zime besplatno skijanje za đake iz opštine Brus

OSRazbojna ski161216 2

Učenici osnovnih i srednje škole sa teritorije opštine Brus i ove zime će moći besplatno da skijaju u ski centru Kopaonik. JP “Skijališta Srbije” i Opština Brus potpisale su Ugovor o besplatnim ski kartama za učenike koji pohađaju osnovne i srednju školu na teritoriji opštine Brus što će učenicima omogućiti da se aktivno bave sportom, naročito skijanjem.

O detaljima ovosezonskog besplatnog skijanja za učenike razgovarali smo sa Nenadom Milenkovićem, direktorom Sportskog centra Brus koji je zadužen za koordinaciju ove akcije. 
NMilenkovic 161216“Zahvaljujući dogovoru JP “Skijališta Srbije” i Opštine Brus učenici sa teritorije opštine Brus će i ove ski sezone   imati mogućnost za besplatno skijanje na Kopaoniku i da se aktivnije bave sportom. Novina u odnosu na prethodne sezone je ta što će deca moći da skijaju svakog dana tokom ski sezone, pa i vikendom i tokom zimskog raspusta.
U ovu akciju su uključeni učenici osnovnih i srednje škole, a što se tiče skijanja za studente za sada nije omogućeno. Najverovatnije će moći da idu i učenici koji pohađaju srednje škole van Brusa ali za odlazak moraju se informisati i kontaktirati direktora Srednje škole u Brusu kako bi mogli da rezervišu mesto.
Učenici treba da se prijave kod svojih učiteljica,razrednih ili profesora fizičkog koji će dalje informisati direktore škola.
Što se opreme tiče obavezna je kaciga koju bi svi učenici trebalo da nose zbog svoje bezbednosti. Deca koja nemaju svoju ski opremu mogu iznajmiti u ski servisima koji se nalaze u Žiljcima, Brzeću i Kopaoniku. Prevoz organizuju škole a ukoliko je potrebno tu su i kombi vozila Opštine Brus.
 Ski pass se dobija u samom skijalištu po overenom spisku, a po završetku skijanja učenici su u obavezi da ski pass vrate. Skijanje je za sada dozvoljeno na svim ski stazama, a nastavnici i učenici će ih odabrati u zavisnosti od veštine skijanja.
U slučaju novih informacija škole, učenici i mediji će biti obavešteni na vreme.” 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja