Na Sajmu sporta u Beogradu učestvovao i Branko Antić, motokros šampion iz Brusa

Sajam sporta pod sloganom” Sport je zakon” održan je na Beogradskom sajmu u periodu od 25. do 27. novembra 2016. godine oborivši sve rekorde i potvrdio status vodeće sportske manifestacije u regionu, a postavljeni su i novi standardi u organizaciji i promociji samog događaja.

BrankoA Mladen Nikola

Na sajmu sporta učestvovao je i Branko Antić iz Brusa, višestruki šampion Srbije u moto-krosu, u društvu sa Mladenom Stanojevićem prošlogodišnjim šampionom u klasi MX 2 i Nikolom Gajićem ovogodišnjim šampionom u klasi Road race 125.

Kako nam je Branko rekao “Tokom tri dana Sajma sporta u Beogradu na nekoliko terena i poligona predstavljeni su skoro svi sportovi, a predstavili su se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, za oporavak i rehabilitaciju sportista. Održan je veliki broj sportskih radionica, predavanja i edukacija o sportu uz učešće teritorijalnih sportskih saveza, nacionalnih granskih saveza, i predstavnika najznačajnijih sportskih institucija u Srbiji. “

Sajam sporta pod sloganom” Sport je zakon” održan je u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja