Brusjani učestvovali na Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

KG sajam261116 1

Osmi Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma i četvrti prodajni Sajam zimnice i domaće radinosti održan je u Kragujevcu u periodu od 24. do 26. novembra 2016. godine i okupio je preko sto izlagača i veliki broj posetilaca a predstavljena je i turistička ponuda opštine Brus. 

Sajam je svečano otvorila Renata Pindžo, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija a brojni posetioci su imali priliku da obiđu štandove turističkih organizacija, agencija, klimatskih i banjskih lečilišta, zdravstveno-rekreativnih i sportskih centara, obrazovnih ustanova i savremenih tehnologija u turizmu.  Takođe, tokom sajamske manifestacije učesnici i posetioci su imali priliku da učestvuju u radu stručnih radionica i saznaju kako da se uključe u projekte koji se realizuju na teritoriji Srbije. 

 KG sajam261116 4

Na sajmu je aktivno učestvovao i Zlatko Milenković, turistički poslenik iz Brusa, koji je imao priliku da se sretne i razgovara sa Renatom Pindžo – pomoćnikom ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i da poseti mnogobrojne štandove i prisustvuje stručnim radionicama.

KG sajam261116 3Na sajmu je učestvovala i Turistička organizacija opštine Brus koja je predstavila turističku ponudu Brusa i Brzeća

KG sajam261116 5a “Domaćinstvo Tomić” iz Krive Reke je predstavilo svoju turističku ponudu.

Organizatori ovogodišnjeg Sajma turizma i seoskog turizma  su Gradska turistička organizacija Kragujevac i Šumadija sajam, a pokrovitelji Ministartsvo trgovine turizma i telekomunikacija i grad Kragujevac.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja