FK Kopaonik uspešno završio jesenji deo prvenstva u Zoni Zapad

FK Kopaonik070816 1
 FK Kopaonik jesenji deo takmičenja završava na 6. mestu tabele Zone Zapad sa 22 boda iz 15 utakmica uz gol razliku 24:20. Najbolji strelac u jesenjem delu je Vukojević Predrag Kej sa 12 postignutih golova.

Po završetku jesenjeg dela prvenstva izjavu nam je dao sportski direktor FK Kopaonik, Dragan Simić – Sipa:
DraganSimicSipa“Želeo bih ovim putem da se zahvalim svima koji su doprineli da se FK Kopaonik takmiči i uspešno završi polusezonu. Na prvom mestu zahvalio bih se trenerima Vojčetu Mihajloviću – Žući i Popović Stevi koji su celu godinu radili bez nadoknade, potom svim igračima koji su izneli teret a posebno mladoj generaciji koja stasava Ignjatović Filipu, Nikolić Milivoju, Milošu Čukuranoviću, Vladimiru Radmanoviću, Aldenu Mehmediju, Milanu Mitroviću koji su takođe bez nadoknade branili boje kluba. Zatim Predrag Vukojević najbolji strelac sa 12 postignutih golova, Nikola Milošević, Aleksandar Ceđa Jeličić, Saša Radulović, Marko Vilimonović, Dušan Burgić, Predrag Sinđelić, Dušan Jović i momcima iz Niša.

Zahvalio bih se i članovima Skupštine i Upravnog odbora koji su svojim donacijama pomogli koliko su mogli u jednoj od najtežih godina od osnivanja kluba. Na prvom mestu Milutinu Jeličiću Jutki i Radetu Nikoliću Šeci, pa Milanu Burgiću, Stevanu Popoviću, Saši Pavloviću, Urošu Milisavljeviću, Milanu Pavloviću, Ivanu Moskovljeviću, Bojanu Bićaninu, Mirku Lopušini Lobiju, Petru Popoviću, Fikiju, Beki, sekretaru Žarku Arsiću, starim Brusjanima Vladi Kapami i Teriju Kalijadisu koji su pomogli a da nisu članovi Skupštine, Milenku Vesiću, Rajku stolaru, Mimi, Bubcu, Dževadu Prekaziju koji nam je poklonio 8 vrhunskih fudbala na poklon. Treba pomenuti i Nemanju Milisavljevića koji je poklono nekoliko pari kopački i njegovog oca Lacka koji je poklonio majice klubu. Sigurno da ću nekog ispustiti u nabrajanju ali nek mi ne zamere.
Jedno veliko hvala za sve koji nisu dali da se ugasi jedna od najvećih tradicija Brusa pokazavši kako se voli klub. Hvala vam svima!”

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja