DZ Brus nudi u zakup poslovni prostor u objektu

DZBrus

Dom zdravlja Brus oglasio je 07. novembra davanje u zakup poslovnog prostora površine 40 m2, koji se nalazi u objektu-glavni ulaz, putem javnog nadmetanja.  Namena poslovnog prostora je zdravstvena delatnost – ogranak apoteke a daje se u zakup na određeno vreme najpovoljnijem ponuđaču.

Pravo učestvovanja na javnom nadmetanju imaju domaća i strana pravna i fizička lica- preduzetnik, koji do 16. novembra 2016. godine do 14:00 časova na pisarnicu Doma zdravlja Brus, Kralja Petra Prvog br.9, dostave urednu prijavu i ispunjava određene uslove. 

Podnosioci neblagovremene ili nepotpune dokumentacije ne mogu učestvovati u postupku javnog nadmetanja i iste će biti odbačene.

Slobodni poslovni prostor koji je predmet izdavanja se može razgledati svakog radnog dana od ponedeljka do petka u vremenskom periodu od 07:00- 14:30 časova.

Javno nadmetanje za izdavanje slobodnog poslovnog prostora u zakup održaće se u četvrtak 17. novembra 2016. godine sa početkom u 11:00 časova u zgradi Doma zdravlja Brus.

Početna cena je 1.100,00 dinara po metru kvadratnom a licitacioni korak ne može biti niži od 200,00 dinara, navodi se u oglasu.

Izbor najpovoljnijeg ponuđača vrši se primenom kriterijuma visine ponuđene zakupnine po metru kvadratnom a ukoliko u postupku javnog nadmetanja dva ili više ponuđača ponude isti iznos zakupnine, komisija zadražava pravo da izbor najpovoljnijeg ponuđača izvrši po slobodnom uverenju.

Komisija zadržava pravo da izmeni datume, rokove i/ili uslove iz ovog oglasa i ne snosi nikakvu odgovornost za eventualne troškove ili štete koje su takve izmene prouzrokovale učesnicima. 

Detaljne informacije za zakup poslovnog prostora mogu se dobiti u DZ Brus.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja