Održana Javna prezentacija PDR Gočmanci, u planu izgradnja dve instalacije visinskog prevoza (video)

PDRGocmanci 101116 1

Javna prezentacija PDR sekundarnog turističkog centra Gočmanci održana je u četvrtak 10. novembra 2016. godine u zgradi opštine Brus. Prezentaciji su osim obrađivača plana prisustvovali i vlasnici parcela na lokaciji Gočmanci u Brzeću koji su se interesovali šta je planirano Planom detaljnje regulacije.

Kako se čulo na prezentaciji u TC Gočmanci planirano je uređenje u više celina: hoteli, sport i rekreacija, parkinzi… Ono što je zanimljivo da je Prostornim planom planirana instalacija visinskog prevoza (mini gongola ili kabinska žičara) potencijalnim koridorom od TC Gočmanci ka međustanici „Bregovi“ gde bi se povezala sa gondolom čija je izgradnja planirana u Brzeću a spajala bi Brzeće i Srebrnac preko Bregova. 

Ovim planom definisana je i izgradnja smeštajnih kapaciteta – oko 2300 ležajeva, a planirano je da to budu hoteli niže spratnosti, vile i apartmanske kuće.
Plan detaljne regulacije za sekundarni turistički centar GOČMANCI u Brzeću:

Cilj Javne prezentacije bio je da zainteresovani građani imaju uvid, odnosno da se upoznaju sa planom, i da se u slučaju sugestija i prigovora nađe najbolje rešenje pre konačnog usvajanja plana.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja