U Brusu održana radionica “Mi krojimo svoju budućnost”

OCB radionica091116

Juče je u prostorijama Narodne biblioteke u Brusu održana radionica “Mi krojimo svoju budućnost” tokom koje su prisutnima pokazane osnove krojenja i šivenja i približeni načini na koje mogu da započnu svoj samostalni posao.

Kao krajnji rezultat ove radionice 13. novembra biće održan mini koncert “Etno grupe Brus”,  u prostorijama Staračkog doma u Brusu, gde će pevači i svirači nositi sašivene etno košulje i haljine tokom radionice, a koje će dobiti na poklon od “Omladinskog centra Brus.”

“U okviru projekta “Mi krojimo svoju budućnost” održane su radionice na temu volonterizma, krojenja i šivenja a završni događaj je koncert “Etno grupe Brus” 13. novembra 2016. godine u Domu za stare na kom će nastupati u novosašivenim haljinama i košuljama koje su rezultat ovog projekta. Zahvaljujem se Mileni Lazarević, vlasnici salona “Look at me” iz Niša, koja je vodila današnju radionicu, Vesni Maksimović na pomoći kao i narodnoj biblioteci Brus koja nam je ustupila prostor.
Omladinsko volonterski projekat “Mi krojimo svoju budućnost” sprovodi “Omladinski centar Brus” uz pomoć Resurs Edukativnog centra Kruševac, u okviru programa Mladi su zakon, finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta.” rekla nam je Marija Aleksić iz OC Brus. 

Fotografije pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja