Na Drugarijadi u Brzeću deca se družila i sa Novakom Đokovićem

Novak Đoković fondacija je u periodu od 02. do 07. oktobra 2016. godine organizovala Kamp prijateljstva – Drugarijadu u Brzeću.

NDF4 Drugarijada1 021016 2

Ovo već tradicionalno druženje ove godine okupilo je 110 mališana koji su imali priliku da uživaju u sportskim aktivnostima, šetnjama, plivanju i radionicama različitih sadržaja ali i u druženju sa Jelenom i Novakom Đokovićem. 

NDF4 Drugarijada1 021016 1a

 Novak i Jelena su se od srca potrudili da deci ovogodišnji Kamp prijateljstva ostane u nezaboravnom sećanju, posvetili su im posebnu pažnju i zajedno su učestvovali u mnogobrojnim aktivnostima i druženju. 

Deca učesnici četvrte Drugarijade u Brzeću bila su smeštena u hotelu “Junior” a porodica Đoković u apartmanima hotela FOKA SPA a poseban utisak na sve prisutne, decu i goste, ostavio je Novak Đoković koji je svima izlazio u susret i fotografisao se uz osmeh.

OS Vlaj NDj

Priliku da pozdrave Novaka Đokovića i provedu nekoliko minuta u njegovom društvu imali su i učenici OŠ “Prvi maj” iz Vlajkovaca koji su sa svojim roditeljima došli organizovano da pozdrave našeg najuspešnijeg i najboljeg svetskog tenisera.

I ove godine partner Kampa prijateljstva bila je Fondacija Princeze Šarlin, a prijatelji koji su, takođe, podržali održavanje događaja su Hotel Junior, Gebruder Weiss, Skijališta Srbije, Bambi, Iceberg Satal Centar, Studio Moderna, Auto prevoznik Feniks Giz, Eurocom.

foto:kopaonikonline.com

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja