Aktivnosti JP Direkcija Brus tokom novembra 2016.

Brus020416 01

U razgovoru sa Milošom Azdejkovićem, vd direktorom JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, informisali smo se o izvedenim radovima tokom oktobra meseca i planiranim aktivnostima za novembar mesec 2016. godine.  Većina planiranih radova za oktobar mesec je završena ili pri kraju a u planu za novembar mesec je početak izgradnje stambenog objekta za Ružu Savić, zatim radovi na pojedinim putnim pravcima…

“Uskoro kreće izgradnja objekta za stanovanje za našu sugrađanku Ružu Savić. NVO iz Novog Sada daonirala je materijal za gradnju a opština Brus će u saradnji sa javnim preduzećima obezbediti potrebne dozvole i priključke i izgraditi objekat. JP Direkcija će investirati izgradnju, JKP Rasina će obezbediti priključke za vodu i kanalizaciju, a opština Brus priključak za električnu energiju. Izgradnja objekta bi trebalo da se završi u najkraćem roku, sve u zavisnosti od vremenskih uslova.

Što se putne infrastrukture tiče završeni su radovi krpljenja udarnih rupa na kolovozu u selu Osredci, koje je izvelo preduzeće Kruševac put sa specijalnom mašinom Pečar, a pri kraju su radovi na putnom pravcu od Velike Grabovnice prema Osredcima. Završena je revitalizacija atarskih puteva u poljani a uskoro počinju radovi na relaciji Batote – Donji Lipovac.
U toku je nasipanje puta u selu Boranci gde su zemljani radovi bili usporeni zbog nedavnih kiša a ubrzo se očekuje asfaltiranje ove deonice. U sledećoj godini u planu je izgradnja i sfaltiranje još 5 kilometara putnog pravca Blaževo – Boranci – Leposavić.
U narednoj nedelji očekujemo montiranje LED displeja na postavljenim stubovima u školskoj zoni u Brusu.
Da napomenem da su u toku javni uvidi u nacrt PDR Banjski park i PDR Agro biznis centra kao i u nacrt PDR za sekundarni turistički centar Gočmanci.” 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja