Dušan Stević karijeru nastavlja u Grčkoj, u fudbalskom klubu Panserraikos F.C.

DusanStevic
Dušan Stević, nekadašnji igrač FK Kopaonik iz Brusa i FK Radnički 1923 iz Kragujevca,  svoju fudbalski karijeru nastavlja u grčkom klubu Panserraikos.

Dušan je svoju karijeru započeo u fudbalskom klubu Donji Kopaonik iz Razbojne, potom u FK Kopaonik iz Brusa da bi zatim prešao u FK Radnički 1923 iz Kragujevca gde je proveo šest godina, a od nedavno nastupa za fudbalski klub Panserraikos koji se trenutno takmiči u drugoj ligi Grčke.

DusanStevic 102016
“Klub je veoma dobar i na glasu je, a grad je prelep. Kada sam došao bio sam oduševljen, prvenstveno što sam došao u novi klub i nekako se popeo na stepenik više u mojoj karijeri. Svi su me prihvatili odlično i zadovoljan sam. Sledeće nedelje kreće prvenstvo, pa je na meni sve i nadam se da ću da pokažem moje pravo lice. 

Kada sam napuštao Radnički bilo mi je naravno mnogo teško, ipak sam u Kragujevcu proveo šest godina i zavoleo i klub i grad. O upravi ne bih ni da pričam, samo bih se zahvalio mojim saigračima i navijačkoj grupi “Crveni đavoli” i poželeo im što brži povratak u Super ligu, gde im je i mesto!” – rekao nam je Dušan Stević.
Duletu želimo puno dobrih igara i golova za novi klub, a podsetimo se gola koji je postigao na Marakani za svoj klub Radnički 1923:

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja