Uspešna premijera predstave “Azil za beskućnike” u Brusu

DS Azil 0317a

Sinoć su mladi glumci Dramske sekcije Srednje škole Brus, predvođeni profesorom Krasićem, sa velikim umećem publici u Brusu premijerno prikazali  dramu Radeta Drainca “Azil za beskućnike ili univerzalna radionica mrtvačkih sanduka”.

DS Azil 0317bPred punom salom Centra za kulturu, u čijoj publici su sedele sve generacije Brusa, mladi glumci su izveli sa entuzijazmom ali i profesionalnom ozbiljnošću dramu Rada Drainca, jedanog od najznačajnijih srpskih avangardista razdoblja između dva velika svetska rata rođenog u Trbunju (Toplica). 

Drama koja prikazuje dva lica istih aktera koji su proživeli i preživeli muke stradanja u azilu koji su vremenom svako na svoj način proživeli svoj život, sreću se posle više godina, a šta se dešavalo u njihovim životima i da li su ih i koliko životne prilike promenile prikazano je u predstavi.

DS Azil 0317cUkoliko ste propustili premijeru nadamo se da nećete neko naredno izvođenje, a Kragujevčani već danas imaju priliku da vide izvođenje ove drame u okviru 21. Pozorišnih susreta učenika gimnazija Srbije.

Fotografije pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja