Učenici iz Razbojne, Milentije, Vlajkovaca i Brusa blistali na Okružnom takmičenju iz geografije

OSRazbojna24316 01

27.03.217. – Učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Brus juče su učestvovali na Okružnom takmičenju iz geografije koje je održano u Kruševcu i postigli odlične rezultate.

Kristina Jevtić, učenica osmog razreda OŠ “Branko Radičević” iz Razbojne, osvojila je prvo mesto i plasirala se na Državno takmičenje iz geografije koje će biti održano početkom maja u Šapcu, a ići će sa svojom nastavnicom Ivanom Janković.

Aleksandar Petrović, učenik sedmog razreda OŠ “Prvi maj” iz Vlajkovaca,  osvojio je drugo mesto /nastavnica Ivana Janković

Učenici OŠ Jovan Jovanović Zmaj“ iz Brusa takođe su učestvovali na takmičenju i ostvarili odličan plasman. Učenica sedmog razreda Sara Stojanović osvojila je II nagradu, a njena vršnjakinja Emilija Božanović III nagradu. 
U kategoriji osmih razreda Mihajlo Marković osvojio je II nagradu, kao i Mateja Mihajlović učenik VIII razreda iz Milentije koji je osvojio II nagradu, dok je III nagradu osvojio Miloš Knežević učenik OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”.
Za odličan uspeh učenika koji su ostvarili na takmičenju zaslužne su njihove nastavnice geografije Biljana Ivezić i Ivana Janković.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja