Da li će FK FUD današnju utakmicu odigrati na stadionu u Brusu?

FUD0915

Fudbalski klub FUD danas igra prvenstvenu utakmicu 17. kola Prve lige Rasinskog okruga protiv ekipe FK Gnjila iz Igroša kao domaćin u 15:30 časova. Ova utakmica bi trebalo da se odigra na Gradskom stadionu u Brusu ali je još sve pod znakom pitanja. 

Kako kažu u upravi FK FUD-a oni su uradili sve što je traženo od njih i očekuju da druga strana ispuni obećanje i dozvoli da se utakmica odigra na stadionu u Brusu.

Već smo pisali da FK FUD, od strane Opštine Brus, ima zabranu igranja na stadionu u Brusu, a tim povodom, kao i povodom svega što je zadesilo FK “FUD”, klub se obratio Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije od kojih je dobio rešenje da je Odluka o zabrani igranja na Gradskom stadionu u Brusu PROTIV ZAKONITA i da svi imaju pravo da se bave sportom pod jednakim uslovima. Preporučeno je da se Odluka poništi i da FK “FUD” Brus ima pravo na Gradski stadion kao i svi klubovi, kao i pravo na finasiranje od strane Opštine koje je regulisano Zakonom o sportu Republike Srbije – kako je navedeno u saopštenju FK FUD Brus.

U međuvremenu petočlana delegacija FK FUD održala je sastanak sa predsednikom opštine Brus, predsednikom opštine Brus, Milutinom Jeličićem, na kom je postignut dogovor da klub ispuni određene uslove i neće biti problema da igra na gradskom stadionu.

Kako kažu u upravi oni su sve dogovoreno ispunili i sada očekuju da svoje obećanje održi i predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić, iako već par dana nemaju konkretan odgovor da li će igrati na stadionu u Brusu kao ni par sati pre početka utakmice.

Nadaju da će sve biti rešeno kako je dogovoreno u cilju razvoja sporta, a u svakom slučaju Uprava i igrači FK FUD će biti na stadionu pre početka današnje utakmice koju igraju kao domaćini protiv FK Gnjila u 15:30.
foto: arhiva

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja