Danas se vozi Otvoreni šampionat u motokrosu na stazi Svetozar Miletić

Lemes 04a 2017

Danas se na stazi Svetozar Miletić vozi Otvoreni šampionat u moto krosu na kom će učestvovati vozači iz Srbije ali i zemalja u okruženju, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Crne Gore. Trka u organizaciji Saghmeister Team-a tima počinje u 12:00 časova.

Na današnjem takmičenju vozači će se nadmetati u klasama MX 65, MX 85, MX AMATERI, MXB i MX3, MX2 i MX1 i MX QUAD s time da će klase MXB i MX3, kao i MX2 i MX1 voziti zajedno, ali će se bodovati posebno. Kao i uvek voziće se dve dve trke – prva startuje u 12:10 a druga u 14:30 dok je proglašenje pobednika i dodela nagrada zakazana za 16:30.  

Na današnjem takmičenju učestvovaće i Branko Antić koji je dao kratku izjavu pred trku:

Lemes 01 2017

“Svetozar Miletić mi je jedna omiljenih staza u Srbiji. Ne samo zbog konfiguracije, nego zbog same organizacije. Ova trka je drugačija od ostalih, jer osim takmičara iz Srbije tu su i takmičari iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Crne Gore, a nikako ne smemo zaboraviti ni veliki broj gledalaca, kojih po po mojoj proceni ih uvek ima oko 2.500. Jaka konkurencija me motiviše  jer branim titulu od prošle godine i voleo bih na startu sezone da dam do znanja da želim da je zadržim iako je konkurencija svake godine sve jača i jača. Nikad nisam više čekao, odnosno želeo, da padne rampa i krene nova takmičarska sezona  u kojoj vozim za novi klub  – Moto kros klub “Gajić” iz Kruševca.”

Lemes 02 2017

Na trkama će nastupati i lokalni takmičari u punom sastavu, koji su vrhunski vozač : Filip Velšmit (MX2), Rihter Franjo (MX2), Richard Saghmeister (MX1) i Gabor Saghmeister (MX3).

Motocross trka u Svetozar Miletiću poznata je i po prisustvu velikog broja gledalaca, i do 3.000, koji uživaju u vožnji i veštinama takmičara. 

Nedelja, 26. mart 2017 – Otvoreni šampionat na stazi Svetozar Miletić – početak trke u 12:00 – cena ulaznice 300 dinara.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja