Ljubica i Dejan učestvuju na “Čokolada FEST” u Kragujevcu

DejanL LjubicaN

Internacionalno takmičenje “ČOKOLADA FEST” počinje danas u Kragujevcu, u okviru ŠUMADIJA FEST-a, i traje do 26. marta 2017. godine. Na ovom takmičenju učestvovaće Ljubica Nikolić i Dejan Lukić, šef kuhinje MujEn Lux restorana, nekadašnji učenici turističko ugostiteljskog-smera “Srednje škole” Brus, koji će predstaviti svoje umeće u pripremi raznih poslastica, kako timski tako i pojedinačno.. 

Sajam čokolade, kafe i toplih napitaka svečano će biti otvoren danas u 11:00 časova na Šumadija sajmu i trajaće do nedelje, 26. marta. Posetiocima će se predstaviti oko 30 proizvođača i distributera iz oblasti konditorske industrije, kafe, opreme za poslastičarstvo, kafiće i barove.

KG Sajamcokolade 0317

U okviru manifestacije biće organizovani internacionalno takmičenje kulinarskih majstora poslastičara za najbolji desert Srbije, takmičenje hotela i restorana Srbije za najbolji restoranski desert, kao i takmičenje u radovima od čokolade i festivalskih torti.

Posetioci sajma mogu uživati u slatkim proizvodima i degustacijama, kao i umećima majstora poslastičarstva i kuhinje, a očekuju ih “Live” demonstracije, takmičenje “Best Serbian Chocolate Dessert 2017”, prezentacije i promotivni seminari, takmičenje “Best art sculpture”, degustacije, stručne radionice, karving u čokoladi, master classovi, ojačavanje pozicije njihovog brenda na tržištu Srbije i jugoistočne Evrope, uvođenje novih proizvoda, brendova i usluga na domaćem tržištu, upoznanje distributera i potencijalnih klijenta… 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja