Učenici iz Brusa pokazali zavidno znanje na okružnom takmičenju iz fizike

OS Fizika 0317

Na Okružnom takmičenju iz fizike učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Brus pokazali su zavidno znanje.
Melani Viler, učenica VII razreda, osvojila je I mesto i plasirala se na Republičko takmičenje koje će se održati 09. aprila a domaćin je Šabac. Sara Pavlović i Ana Radmanovac, učenice VI razreda, osvojile su III mesto dok je njihov vršnjak Vasilije Sudimac nagrađen pohvalom.

Na takmičenju su učestvovali iz VI razreda, osim Sare, Ane i Vasilija, i Aleksa Pavličević, Emina Milenković, Tihomir Katančević, Emina Stefanović, Anastasija Lazarević, Miona Moskovljević, Anđelka Nikolić učenici OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” Brus kao i Elena Janković iz OŠ “Branko Radičević” Razbojna.
U sedmom razredu, osim Melani, na takmičenju su učestvovali i Vojin Knežević, Anastasija Milanović, Luka Zdravić i Draško Moskovljević dok je u VIII razredu bila samo jedna takmičarka – Kristina Jevtić iz OŠ “Branko Radičević” Razbojna.
“Možemo reći da smo zadovoljni rezultatima učenika s obzirom da su zadaci bili teški ali smatram da su pojedini učenici mogli postići i bolji plasman uz malo više koncentracije. Melani Viler se plasirala na Republičko takmičenje koje se održava 9. aprila i nadamo se odličnom rezultatu.” rekao je Veroljub Milutinović, profesor fizike.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja