U Brusu održane sportske igre JKP – Brus, Trstenik, Prokuplje i Aleksandrovac

JKPigre 0317 01

U petak, 17. marta 2017. godine, u Brusu su održane sportske igre sindikalnih organizacija 4 javno komunalna preduzeća: Prokuplje, Trstenik, Aleksandrovac i Brus, uz učešće članova sindikata ali i rukovodstva ovih preduzeća.

 JKPigre 0317 06 JKPigre 0317 07

Na početku sportskih susreta, u kancelariji direktora JKP „Rasina“ Brus, održan je jedan neformalan sastanak rukovodstva prisutnih preduzeća a kasnije je održan turnir u malom fudbalu u Hali sportova u Brusu. (fotografije OVDE)

JKPigre 0317 08
Turnir je ispratio i predsednik Sindikata za komunalne delatnosti Republike Srbije Milan Grujić sa svojim saradnicima, Brankom Petrasinovićem predsednikom Sindikata komunalnih delatnosti zapadne Srbije, Milanom Panićem predsednikom Sindikata Beogradskog vodovoda  i zamenik predsednika komunalnih preduzeća za Grad Beograd.

Na turniru je rezultat bio u drugom planu jer je bilo bitno druženje ali ipak je viđen kvalitetan fudbal.
Po odigravanju kvalifikacionih utakmica odigrane su polufinalna i finalna utakmica. 

JKPigre 0317 04 JKPigre 0317 05

U utakmici za treće mesto igrale su ekipe JKP Brus i JKP Prokuplje gde su brusjani bili uspešniji i na kraju pobedili, osvojivši III mesto na ovom turniru. (fotografije OVDE)

JKPigre 0317 02 JKPigre 0317 03

U utakmici finala sastale su se ekipe JKP Aleksandrovac i JKP Trstenik, u kojoj je pobedila ekipa iz Župe i tako bila sveukupni pobednik turnira. (fotografije OVDE)

Ovi sportski susreti su samo dokaz da ih treba biti češće u cilju druženja zaposlenih i uspostavljanja poslovne saradnje između JKP širom Srbije.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja