Predstavnici PKS – RPK Kruševac posetili opštinu Brus i firmu “Kopiko”

Brus020416 01

U petak, 10. marta 2017. godine, predstavnici PKS-RPK Kruševac posetili su Opštinu Brus i firmu „Kopiko“ Brus. Na sastancima se govorilo o planovima za dalji razvoj opštine Brus, preduzetnika i firmi koje posluju kao i nastavku saradnje sa PKS-RPK Kruševac.

Prilikom posete opštini Brus predstavljen je novi set Elektronski usluga Privredne komore Srbije zaposlenima u Opštini u kancelariji za LER, u sektoru privrede i sektoru poljoprivredu.
Ovaj set E usluga osmišljen je kako bi privrednici jednostavnije i brže dobili dokumenta koje Komora izdaje po osnovu javnih ovlašćenja. Portal omogućava da zahtev za izdavanje dokumenata popunite u Vašoj kancelariji i da sačekate da vam u elektronskoj formi stigne na mejl. Brzo, lako i jednostavno jer je informacioni sistem potpuno je prilagođen potrebama privrednika.

Istog dana, predstavnici PKS-RPK Kruševac posetili su proizvodne pogone firme “KOPIKO u Tršanovcima i tom prilikom susreli se sa vlasnicom i direktorkom firme, g-djom Milinkom Jovanovć i njenim saradnicima. “Kopiko” je porodična firma koja se bavi proizvodnjom tradicionalnih domaćih proizvoda iz kopaoničkog kraja, bez upotrebe konzervanasa, sa očuvanim hranjivim i lekovitim svojstvima zdravih plodova od kojih se proizvode.
„Kopiko” posluje na tržištu od 2004. godine. Počela je kao mala porodična firma preduzetnice Milinke Jovanović, da bi vremenom prerasla u firmu koja konstantno ulaže u razvoj i proširuje kapacitete i koja među komintentima ima imena poput Delhaize, Hayat i dr.
izvor:RPKKruševac

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja