Uprava FUD-a očekuje veliku borbenost i pobedu protiv Jastrebca (VŠ)

FUDekipa20141

Ekipa FK FUD danas u 15:00 časova igra prvu ukakmicu prolećnog dela prvenstva u gostima protiv ekipe FK Jastrebac (Veliki Šiljegovac). Iako je FUD u prethodnom i pripremnom periodu imao puno problema Uprava kluba i šef stručnog štaba, Vladimir Knežević, očekuju veliku borbu na terenu i nadaju se pobedi u gostima.

VladaKnezevic 0317 01“Pripremni period nismo odradili kako treba i kako smo planirali jer nam je zabranjeno da koristimo i pomoćni teren za treninge u Brusu, od strane Ustanove za fizičku kulturu. Jesenji deo prvenstva odigrali smo sasvim korektno iako smo igrali svaku utakmicu na strani. Igrači su se odlično zalagali i trudili. Prvu utakmicu igramo protiv ekipe Jastrebca iz Velikog Šiljegovca gde očekujem veliku borbu na terenu, kao i svakoj utakmici, tako i ovoj, idemo na pobedu i pored problema koje imamo.
Pojačni smo sa par igrača D. Vukajlović, I. Colić, N. Pavlović, N. Milićević, I. Miletić, N. Vuković, A. Šola. Klub su napustili I. Nikolić i M. Zdravković.  
Ovom prilikom zahvalio bih se svim navijačima i sponzorima na pomoći i podršci. Nadam se da ćemo prevazići tešku situaciju koja je zadesila klub, izboriti se sa problemima i nastaviti sa dobrim rezultatima i druženjem koje krasi naš klub.” rekao je Vladimir Knežević, trener FK FUD.
foto:arhiva

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja