Udruženje boraca Brusa organizuje besplatnu školu računara i u 2017.

Racunari skola blinba1

Udruženje boraca Brusa i ove godine organizuje besplatnu školu računara za članove porodica boraca i za građane Brusa, a zahvaljujući pomoći Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Škola će početi sa radom 03. aprila 2017. godine i odvijaće se u dve faze, početni i viši nivo, a predavač će i ove godine biti profesor informatike Mladen Tošev.

 

Nakon polaganja završnog ispita znanja svi uspešni polaznici dobijaju validan i od Republike Srbije priznat sertifikat o završenoj obuci.

Broj polaznika je ograničen, zato je potrebno da se što pre prijavite, a za prijavu vam je potrebno da ste član Udruženja, ili da j član neko vaš iz porodice. Nebitno je da li ste ili niste učesnik rata, mada će učesnici rata u slučaju većeg broja prijavljenih imati prioritet.

Svi koji se prijave za kategoriju višeg stpena obuke, potrebno je da prilože fotokopiju sertifikata o savladanoj nižoj ( osnovnoj ) obuci u poznavanju računara i računarskih programa.

Prijave će biti u kancelariji Udruženja boraca Brusa od 20. do 31. marta 2017. godine u vremenu od 13:00 do 16:00 časova.
foto:blin.ba

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja