Strahinja Kalamković promenio klub, želi da i Branko Antić pronađe klub i ostvari šampionske rezultate

S Kalam 271116 3

Povodom dešavanja oko neadekvatne finansijske pomoći od strane opštine Brus prema AMSK Kopaonik i nemogućnosti da klub učestvuje u ovogodišnjem šampionatu oglasio se Miloš Kalamković, otac i menadžer Strahinja Kalamkovića vozača AMSK Kopaonik koji je u 2016. osvojio Kup Vojvodine u klasi MX 85.

“U vezi sa trenutnim dešavanjima oko AMSK Kopaonik, kao roditelji i menadžer vozača i šampiona Kalamković Strahinje koji je nekoliko sezona vozio za AMSK Kopaonik želim da vas obavestim da će Strahinja ovu sezonu moto krosa voziti za beogradski klub AMK Extreme sport.

S Kalam2016 1

Žao nam je što klub AMSK Kopaonik neće učestvovati ove sezone u šampionatu Srbije, pa i mi za njih jer je Strahinja ipak brusko dete kao i mnogi drugi uspešni sportisti koji žive van Brusa.
To što se dešava sa finasijskom pomoći opštine Brus prema AMSK Kopaonik je velika sramota za opštinu Brus.
Takođe želim da vas informišem da realan trošak učestvovanja u moto sportu po vozaču, naročito vrhunskom kakav je Branko Antić, iznose minimum 10.000 eura po sezoni takmičenja i to pored osnovne opreme motorcikla, zaštine opreme itd…
U narednom periodu kada neko od vozača AMSK Kopaonik uspe na evropskom ili svetakom šampionatu niko od bruskih političara neće moći da kaže “oni su bruska deca”.
Apelujem na sportske klubove iz Brusa koji su ove sezone dobili sredstva od opštine da bi takođe trebalo da reguju i bore se da adekvatna novčana sredstva dobiju svi klubovi jer možda sledeće ili neke druge sezone baš oni budu ti koji ostaju bez finansijske pomoći.
Želimo Branku da pronađe klub u kome će moći da ostvari šampionske rezultate i da on i Strahinja nekada ponovo zajedno voze za AMSK Kopaonik.

Za BrusONLINE Miloš Kalamković”  

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja