Tokom vikenda Brus posetili Gabor Sagmajster i MC Gajić

GaborSagmajster Brus

Tokom vikenda Brus su u kratkim vremenskim razmacima posetili Gabor Sgmajster, šampion i legenda motokrosa, i predstavnici Moto Centar Gajić, organizatori moto kros takmičenja Istočno-evropskog šampionata na stazi Globare kraj Kruševca. 

Proveli smo kratko vreme u razgovoru sa Gaborom Sagmajsterom koji nam je rekao da se uvek prijatno oseća u Brusu jer je ovde bio više puta a i vozio je sve trke na stazi u Dubcima. Čuo je za trenutna dešavanja oko moto sporta u Brusu i da ove godine AMSK Kopaonik neće učestvovati u šampionatu ali da će Branko Antić nastavi takmičenje, i dodao, da se iskreno nada da će Branko voziti za “Sagmajster team” iz Subotice. 

MCGajic Brus

Predstavnici MC Gajić iz Kruševca, koji su bili u društvu Miroslava Antića – menadžera AMSK Kopaonik, rekli su nam da ove godine pripremaju još bolju organizaciju takmičenja za Istočno evropski šampionat jer očekuju veliki broj takmičara i publike. Trka za Istočno-evropski šampionat i šampionat Srbije biće održana na stazi Globare 16/18. jun 2017. godine, dok će trka za nacionalni šampionat Srbije u moto krosu biti organizovana 21/23. jula 2017.

Ove posete su ostvarene zahvaljujući dosadašnjim uspesima bruskog kluba AMSK “Kopaonik” i Branku Antiću koji su višestruki šampioni Srbije u motokrosu.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja