Poziv za Skupštinu FK FUD Brus u utorak 14. marta 2017.

FUD 250916

Fudbalski klub FK FUD Brus je i dalje u problemima i traži put kako da se spasi klub i nastavi takmičenje u prvenstvu. Tim povodom uputio je poziv svima da dođu na Skupštinu kluba koja je zakazana za utorak 14. mart 2017. godine u 17:00 časova u prostorijama kluba (bivši šah klub).
Poziv za Skupštinu kluba koji je uputio FK FUD Brus prenosimo u celini:

Poziv za Skupštinu FK FUD Brus

Poštovani građani Brusa, bivši radnici fabrike PPT-FUD Brus, bivši članovi uprave, nekadašnji fudbaleri FK FUD-a iz Brusa, sadašnji igrači i ljudi dobre volje koji volite sport dužnost je da se obratimo svima Vama koji ste stvorili fabriku Prvu Petoletku u Brusu odnosno ime FUD Brus koje je vise od 50 godina bilo sinonim razvoja Opštine Brus i drugo ime za grad Brus. Više od pedeset godine ime FUD je pomagalo i razvijalo Opštinu, izgrađivalo stanove, bolnice, domove kulture, sportske hale, školovalo stručne kadrove, pomagalo ugrožene, formiralo razne kulturne i sportske organizacije, Kulturno umetničko društvo FUD, streljačko društvo FUD, džudo klub FUD, fudbalski klub FUD Brus ali nije napravilo fudbalski teren što je glavni razlog pojedincima u nekim Opštinskim organizacijama da kažu da deca koja hoće da igraju fudbal pod imenom FUD ne mogu igrati na gradskom stadionu u Brusu i da ne mogu biti finansirani od strane Opštine Brus iako po zakonu sredstva sleduju po kategorizaciji Sportskog saveza Srbije.

Dužni smo da kažemo Vama koji ste to ime pravili više od pedeset godina da je pored fabrike koju su zatvorili, kao i ostale kulturne i sportske organizacije, ostalo samo to ime FUD da se čuje kao FK FUD koji hoće zadnjih godina da ugase iako za to nemaju pravo.

Mi (uprava i igrači) smo se borili sami ali više nemamo snage niti sredstava da se nosimo sa moćnim pojedincima u Brusu.

Zato, pozivamo sve vas koji ste stvarali fabriku FUD Brus i osnovali fudbalski klub FUD da dođete na Skupštinu kluba u utorak, 14. marta 2017. godine u 17:00 časova koja će se održati u prostorijema FK “FUD” Brus (bivši šah klub), da zajedno odlučimo o daljim koracima za spas i budućnost kluba jer ste vi stvorili klub i imate jedino pravo da odlučite o daljoj sudbini kluba.

Dnevni red:
1.OPSTANAK Fudbalskog kluba FUD Brus

Predsednik FK “FUD” Brus
Bekrić Goran

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja