Opština Brus državnom šampionu dodelila 30.000 dinara za takmičarsku sezonu

Branko Rici Franc2015

Opštinsko veće opštine Brus je na nedavnoj sednici donelo rešenje o dodeli 6.330.000 dinara za 8 sportskih klubova u cilju finansiranja godišnjih programa u oblasti sporta. Od ukupne cifre AMSK „Kopaoniku“ je dodeljeno 30.000,00 dinara (trideset hiljada dinara) za takmičarsku sezonu u moto-krosu.

Za AMSK Kopaonik iz Brusa vozi višestruki šampion u moto-krosu Branko Antić, koji je i u 2016. bio prvi u klasi MX 1, kao i Strahinja Kalamković koji nastupa u klasi MX 85 a u 2016. godini je osvojio šampionat Vojvodine u moto krosu.
BrankoAntic MX1Pozvali smo Branka Antića kako bi proverili da li je istina da je klubu za koji vozi iz budžeta opštine Brus dodeljeno 30.000 dinara za narednu takmičarsku sezonu: „Jeste, istina je to što ste čuli. Već duži period postoje problemi u finansiranju našeg kluba od strane opštine Brus iako postoje ugovori. Iz tih razloga jesenas nije održana ni trka u Dubcima a sada sam primoran da promenim klub. Žao mi je što se tradicija prekida i što više ne mogu da vozim za naš klub iz Brusa i da vozim trku u Brusu na koju su već svi navikli, i vozači i publika. Nastavljam sa motokrosom kao do sad, ali mi je želja da se jednog dana vratim u svoj klub i vozim za svoj grad.“

 Povodom ovakve odluke Opštine Brus pokušaćemo da dobijemo izjavu od od zvaničnih lica – predsednika opštine kao i menadžera AMSK “Kopaonik”, a Branku želimo puno uspeha u novoj takmičarskoj sezoni, da se uskoro vrati u svoj klub i vozi za svoj grad.

B Antic022016

 

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja