Učenici OŠ iz Krive Reke i Osredaka skijali na Kopaoniku

OSKReekaskijanje 032017 001

 Juče su na Kopaoniku organizovano skijali učenici osnovnih škola iz podkopaoničkih sela Kriva Reka i Osredci. Ovo je njihov prvi izlazak na skijanje od kada je uvedeno besplatno skijanje od strane Skijališta Srbije za učenike sa teritorije opštine Brus.

Deca nisu mogla prvo ni da poveruju da će ići na skijanje sve dok minibus nije došao po njih i odvezao ih do ski centra Kopaonik, a kada su stigli neopisiva radosti, jer mnogi od njih nemaju priliku da izađu do Kopaonika zimi, iz raznoraznih razloga, iako su od skijališta udaljeni oko 15 kilometara.

 OSKReekaskijanje 032017 003 OSKReekaskijanje 032017 005

Većina učenika je taj dan prvi put stala na skije ali imali su priliku da skijaju na različitim ski stazama zahvaljujući Vladimiru Kneževiću i Stevanu Popoviću, profesorima fizičkog, koji su ih učili osnovnim skijaškim veštinama i budno pratili na aktivnosti dece zajedno sa učiteljicom Milicom Božanović.

OSKReekaskijanje 032017 007 OSKReekaskijanje 032017 008

Posle skijanja organizovana je šetnja po centru Kopaonika kako bi se bliže upoznalii šta sve postoji u njihovom komšiluku ali i da bi se osvežila uz sendvič i toplu čokoladu.

OSKReekaskijanje 032017 009

Učenici su jednostavno bili oduševljeni provedenim danom na Kopaoniku, a njihovu reakciju je trebalo videti i doživeti jer je to jednostavno neopisivo. Hteli su do mraka da ostanu i raspitivali se kada će ponovo ići na skijanje. 
Šta da vam kažemo, neopisiv doživljaj za decu i nadamo se da će uskoro ponovo ići.

Fotografije pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja