Daša Dobrodolac – mlada nada srpskog skijanja

DasaD001a

Daša Dobrodolac, učenica sedmog razreda OŠ ,,Prvi maj” Vlajkovci i takmičar ski kuba ,,Rtanj” koja živi u Brzeću, u podnožju Kopaonika, i ove ski sezone ostvarila je odlične rezultate na takmičenjima koja su održana na terenima Nove Varoši, Maribora i Mokre Gore. 

DasaD001c

Daša Dobrodolac je na Alpskom kupu u Novoj Varoši osvojila drugo mesto u veleslalomu i drugo mesto u slalomu. Na međunarodnoj trci koja je vožena u Sloveniji, u Mariboru, u veoma jakoj konkurenciji Daša je osvojila osmo mesto u veleslalomu, a na međunarodnoj FIS trci za decu koja je vožena na Mokroj Gori Daša je osvojila drugo mesto u slalomu.
Tokom proteklog dela ski sezone pojedine trke su bile odložene zbog loših vremenskih uslova (jakog vetra, mekog snega…) na kojima je Daša mogla da osvoji i najsjajniju medalju ali postoje šanse da to uskoro ostvari na Kopaoniku.

DasaD002

Na svom terenu, na Kopaoniku, Daša će nastupati u Alpskom kupu 4. i 5. marta, kao i 14. i 15. marta dok će nastup na Prvenstvu Srbije imati 18. i 19. marta takođe na Kopaoniku. Poslednjeg vikenda marta, 25. i 26. mart, Daša će se voziti Alpski kup na Staroj planini.

DasaD001

Nadamo se, a i želja nam je, da Daša Dobrodolac, talentovana skijašica iz Brzeća, uskoro bude uzdanica ski sporta Srbije i da učestvuje na prestižnim takmičenjima. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja