U Brusu uskoro počinje izgradnja Doma za decu ometenu u razvoju

Opština Brus zaključila ugovor za izgradnju Doma za decu ometenu u razvoju sa firmom “Građing” iz Aleksandrovca. Radovi počinju na proleće

MNRL260816 2

Opština Brus je nedavno zaključila ugovor za izgradnju Doma za decu ometenu u razvoju sa firmom “Građing” iz Aleksandrovca,  a radovi bi trebalo da počnu na proleće.

Osnovni cilj izgradnje Doma sa dnevnim boravkom jeste unapređenje kvaliteta života osoba ometenih u razvoju. Korisnici će biti raspoređeni po grupama, a o njima će brinuti stručni timovi. Programi rada će obuhvatati vaspitno-obrazovne, kreativne i fizičke aktivnosti, kao i druge sadržaje koji će doprineti lakšem životu i adaptiranju osoba sa posebnim potrebama. Deca će biti društveno angažovana i imaće pristup obrazovanju, dok će njihovi roditelji moći da nađu privremene poslove i ostvare prihode.

MNRL260816 3Izgradnju doma u partnerstvu realizuju Evropski PROGRES i Opština Brus – Evropski PROGRES će finansirati izgradnju sa 95.400 evra dok će lokalna samouprava učestvovati sa 14.500 evra.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja