Voćar Kopaonik – Brus na BeoWine Fair i Sajmu turizma

VocarKopaonik 01

Danas je otvoren 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji će trajati do nedelje 26. februara. Istovremeno sa Sajmom turizma održava se i BeoWine Fair – Međunarodni sajam vina na kom će biti zastupljene i rakije koje predstavljaju srpski brend, a među izlagačima je i VOĆAR KOPAONIK D.O.O. Brus.

VocarKopaonik 04VOĆAR KOPAONIK D.O.O. Brus, je porodično preduzeće čija je delatnost gajenje voćnjaka i prerada voća u voćne rakije koje su prirodne, bez upotrebe veštačkih aroma i aditiva. Tradicija i iskustvo generacija vlasnika preduzeća u pečenju rakije koje je staro preko jednog veka garantuju proizvodima poseban kvalitet. 

VocarKopaonik 05

Rakije prizvodnog programa preuzeća “VOĆAR KOPAONIK” D.O.O. su čiste, kristalno bistre i bezbojne, što doprinosi sveukupnoj vizuelnoj dopadljivosti rakija. Miris ovih voćnih rakija je izražen, dobro razvijen, raskošan, čist, tipičan za ove vrste rakija koji stvara impresiju prijatnog, dopadljivog i kompleksnog bukea sa prepoznatljivim ukusom voća. 

VocarKopaonik 02

Potvrda visokog kvaliteta voćnih rakija su mnogobrojna priznanja i medalje osvojene na internacionalnim sajmovima (Novi Sad, Beograd, Leskovac i Brisel). Počev od 2001. godine, na pomenutim sajmovima, proizvodi su nagradjeni sa 20 zlatnih i 13 srebrnih priznanja. 

Posetite BeoWine Fair koji se održava od 23. do 26. februara 2017. godine u Hali 2b Beogradskog sajma i uverite se u kvalitet proizvoda “Voćar Kopaonik”.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja