Održana vanredna Skupština FK Kopaonik, izabran novi predsednik kluba

Održana vanredna sednica Skupštine FK Kopaonik na kojoj je prisustvovao veliki broj članova i izabran novi predsednik kluba.

FKKop skup050217 01

Na juče održanoj Skupštini FK Kopaonik prisustvovalo u početku je prisustvovalo 24 člana skupštine koji su izabrali zapisničara, overivače, novog člana Skupštine i prihvatili ostavku predsednika kluba Milenka Vesića (iz zdravsvenih razloga). U nastavku rada sednicom je predsedavao Rade Nikolić koji je u “pomoć” pozvao Andriju Nestorovića da pomogne pravno kako bi se sednica održala kako treba. 

Potom je minutom ćutanja odata pošta nedavno preminulom Vuković Rajku koji je bio jedan od najvećih navijača kluba i uvek bio rad da pritekne u pomoć klubu kada je trebalo.
Pročitano je i pismo sa predlozima mera za spas FK Kopaonik bruskog internacionalca Nemanje Milisavljevića koji će u narednoj sezoni igrati za klub iz Brusa. U pismu je navedeno da je obezbeđen novac da se odblokira račun kluba, pronađen je model za otplatu poreza i kamata, zatim plan i finansiranje izgradnje pomoćnog terena, obaviti razgovor i dogovor sa igračima i drugim potražiocima oko duga, dovesti igračka pojačanja za narednu sezonu,više ne bi trebalo da postoje interesne grupe u klubu, i postepena smena generacija u upravi kluba. Na kraju pisma dat je predlog da kandidat za predsednika bude Nenad Đokić koji duže vreme igra za klub.

Na predlog članova skupštine kao kandidati za buduće predsednike predloženi su Nenad Đokić i Dragan Simić, dok je Nebojše Kljajića predložio da na čelu kluba treba da budu zajedno Dragan Simić i Nemanja Milisavljević.
FKKop skup050217 04 FKKop skup050217 05
Iako je sednica u pojedinim trenucima mogla poći u pogrešnom pravcu ipak uz pravovremene reakcije predsedavajućeg Nikolića to se nije desilo. Ono što je najvažnije, a to su primetili i svi prisutni, nije bilo “naboja” kao na predhodnim sednicama i to najviše zahvaljujući Radetu Nikoliću.

Nemanja Milisavljević je u jednoj diskusiji izjavio “bilo ko da bude predsednik kluba igraću za FK Kopaonik i nastojaću da pomognem klubu”, dok je Dragan Simić, kao kandidat za presednika kluba, rekao je da će on ako bude izabran za predsednika ponuditi mesto sportskog direktora Nemanji Milisavljeviću, da se nada da će ostati isti UO a ako treba i proširiti ga, da će najverovatnije za podpredsednika predložiti Nikolić Radeta i da će nastojati da se sednice Skupštine održavaju barem jednom u tri meseca.

FKKop skup050217 02 FKKop skup050217 03

Posle dužeg diskutovanja vuše članova a uz vrlo efikasno i odgovorno vođenje sednice od starne Nikolića , Nenad Đokić je odustao od kandidature, a neki članovi i prisutni su napustili sednicu. Odustajanjem Đokića osto je samo jedn kandidat Dragan Simić.

Usledilo je utvrđivanja kvoruma (prisutno 22 člana) i izjava dva člana Skupštine (kapiten Jeličić i njegov zamenik Milošević) da ne žele da glasaju. Pristupilo se glasanju prozivanjem prisutnih, a posle prebrojavanja glasova (16 glasalo ZA, 2 PPROTIV i 2 UZDRŽANA) za novog predsednika FK Kopaonik izabran je Dragan Simić.

Videćemo šta će biti u narednom periodu ali iskreno se nadamo da će FK Kopaonik uspeti da prebrodi krizu i da se veoma brzo vrati na stare staze fudbalske slave i uskoro zaigra i u Prvoj ligi.   

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja