Naše malo njima puno znači: Porodica Živković – Zlatari

Danica Zlatari 012017 01

Nedavno smo ispratili akciju koju su inicirale Danica i Marija uz pomoć svojih drugarica i drugara. One su želele da posete i obraduju jednu višečlanu porodicu koja nije u mogućnosti da deci obezbedi paketiće i poklone za Novu godinu.

Ovom prilikom posetili su porodicu Živković koja živi sa četvoro dece u Zlatarima i obradovali ih poklonima kao i samom pažnjom koju su im priredili.

Danica Zlatari 012017 04

Deca su bila presrećna, baš kao i sva deca koju neko prijatno iznedadi sa paketićima i poklonima, naročito oko Nove godine.

Danica Zlatari 012017 06  Danica Zlatari 012017 05

Dečaci su uzeli autiće dok se devojčicama najviše svidela šminka i odmah su želele da isprobaju sa svojim novim drugaricama.

Danica Zlatari 012017 02 Danica Zlatari 012017 03

Dok su Danica i Marija delile poklone. igrale se i razgovarale sa decom obišli smo kuću u pratnji domaćina Slobodana Živkovića koji nam je rekao da su on i žena nezaposleni i da on uglavnom radi gde ima posla ali se ne stidi da ide i u nadnicu.

Danica Zlatari 012017 09a Danica Zlatari 012017 09b

Kuću im je izgradila Blic fondacija ali sada ima dosta vlage unutra. Deca sa majkom spavaju u jedinoj prostoriji koja se greje dok Slobodan spava u drugoj sobi sa najstarijim sinom.
Na kući nema oluka što bi trebalo u najskorije vreme postaviti ali nemaju dovoljno finansijskih sredstava.
Mlađi sin im je dosta bolestan i pod terapijiom je a periodično ide na kontrolu u Beograd jer je nedavno je imao operaciju srca i pluća.

Danica Zlatari 012017 09d

Posle posete Danica nam je ukratko rekla: “Srećna sam što smo ovom malom akcijom izmamili osmehe, sreću i radost kod ove predivne i preslatke dece. Kada bi svako od nas dao bar mali doprinos ova porodica a i mnoge druge iz naše opštine živele bi mnogo bolje. Pozvala bih sve koji mogu da pomognu da se organizujemo i uskoro pokrenemo akciju kako bi sredili domove ovih porodica da bi mogle normalno da žive i odgajaju svoju decu. Naše malo njima puno znači!”

Uskoro ćemo posetiti još neku porodicu i iznenaditi ih poklonima a nadamo se i organizovanju šire akcije za pomoć svima kojima je potrebna, jer naše malo njima puno znači.

Fotografije pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja