Naše malo njima puno znači: Porodica Živković – Zlatari

Danica Zlatari 012017 01

Nedavno smo ispratili akciju koju su inicirale Danica i Marija uz pomoć svojih drugarica i drugara. One su želele da posete i obraduju jednu višečlanu porodicu koja nije u mogućnosti da deci obezbedi paketiće i poklone za Novu godinu.

Ovom prilikom posetili su porodicu Živković koja živi sa četvoro dece u Zlatarima i obradovali ih poklonima kao i samom pažnjom koju su im priredili.

Danica Zlatari 012017 04

Deca su bila presrećna, baš kao i sva deca koju neko prijatno iznedadi sa paketićima i poklonima, naročito oko Nove godine.

Danica Zlatari 012017 06  Danica Zlatari 012017 05

Dečaci su uzeli autiće dok se devojčicama najviše svidela šminka i odmah su želele da isprobaju sa svojim novim drugaricama.

Danica Zlatari 012017 02 Danica Zlatari 012017 03

Dok su Danica i Marija delile poklone. igrale se i razgovarale sa decom obišli smo kuću u pratnji domaćina Slobodana Živkovića koji nam je rekao da su on i žena nezaposleni i da on uglavnom radi gde ima posla ali se ne stidi da ide i u nadnicu.

Danica Zlatari 012017 09a Danica Zlatari 012017 09b

Kuću im je izgradila Blic fondacija ali sada ima dosta vlage unutra. Deca sa majkom spavaju u jedinoj prostoriji koja se greje dok Slobodan spava u drugoj sobi sa najstarijim sinom.
Na kući nema oluka što bi trebalo u najskorije vreme postaviti ali nemaju dovoljno finansijskih sredstava.
Mlađi sin im je dosta bolestan i pod terapijiom je a periodično ide na kontrolu u Beograd jer je nedavno je imao operaciju srca i pluća.

Danica Zlatari 012017 09d

Posle posete Danica nam je ukratko rekla: “Srećna sam što smo ovom malom akcijom izmamili osmehe, sreću i radost kod ove predivne i preslatke dece. Kada bi svako od nas dao bar mali doprinos ova porodica a i mnoge druge iz naše opštine živele bi mnogo bolje. Pozvala bih sve koji mogu da pomognu da se organizujemo i uskoro pokrenemo akciju kako bi sredili domove ovih porodica da bi mogle normalno da žive i odgajaju svoju decu. Naše malo njima puno znači!”

Uskoro ćemo posetiti još neku porodicu i iznenaditi ih poklonima a nadamo se i organizovanju šire akcije za pomoć svima kojima je potrebna, jer naše malo njima puno znači.

Fotografije pogledajte OVDE (klik)

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja