Viktor Milojević – Ja imam talenat (video)

VMilojevic JaImamTalenat1

Viktor Milojević iz Razbojne učestvovao je u emisiji “Ja imam talenat” krajem 2016. godine sa željom da pokaže svoj muzički talenat i skrene pažnju na neke od svakodnevnih događaja i pojava. Evo šta o svom nastupu kaže Viktor:

“Ljudi, osećao sam se na ”Talentu” i Pinku, kao Maksimus! Bio sam loš, uhvatila me je trema, nisam prošao, ali sam se borio da prenesem veoma značajnu poruku, a to je da smo otišli u bezumlje, uništavajući sve oko sebe, počev od najznačajnijeg izvora održavanja života – VODE. Ja ću imati pijaću vodu za života, ali bih voleo da i ljudi posle mene žive i imaju ono što im je prirodom dato.

Meni je primarni cilj bio da uđem tamo kao neka vrsta ”trojanskog konja” i da iznutra prodrmam sistem na taj estradni i ”hi hi ha ha” način, jer ipak milionska publika prati ”Ja imam talenat”. Pesma je bila posvećena svim zagađenim rekama u Srbiji.

U uvodu sam svirao nešto špansko, i tu sam malo grešio, ali sam podigao publiku na noge i uzdrmao žiri, međutim…

Kad sam krenuo da sviram svoju pesmu, naprosto mi je sve smetalo i svetla i položaj mikrofona, gitaru sam skroz slabo čuo, zvučnici mi nisu vraćali dovoljno jako zvuk, grlo mi se osušilo, sve je išlo protiv mene, ali nisam odustajao…

VMilojević motor

Neću da komentarišem sastav žirija, rekli su da je tema bez veze i da je trebalo da uzmem neku emotivniju pesmu, sa drugom tematikom… Imam takvih stvari, ali kapirate šta mi je bio cilj…

Nemam nikakve frke pred kamerama, da govorim i to, ali sam znao da će biti malo frke u samom izvođenju, jer mi je to bio prvi javni nastup. Pogurao sam sebe iz zone komfora i napravio lični podvig, meni je dovoljno…” 

Viktor je još jednom pokazao da ima talenat i da od njega u budućnosti možemo očekivati puno lepih tekstova ali i pesama koje nose poruku kako da se ponašamo i šta da radimo kako bi buduće generacije živele bezbrižno. 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja