Škole na teritoriji opštine Brus obeležile školsku slavu Sveti Sava 2017.

OSBrus SvSava2017

Srednja škola u Brusu kao i sve osnovne škole i  na teritoriji opštine Brus obeležile su i proslavile školsku slavu Sveti Sava 27. januara 2017. godine.

 Obeležavanje školske slave Sveti Sava počelo je sportskim aktivnostima u Srednjoj školi Brus – turnir u malom fudbalu, na kojem je pobednik bila selekcija IV razreda srednje škole.

Rezanje slavskog kolača u Srednjoj školi Brus uz prigodan program obavljeno je u 12:00 časova a samo sat kasnije i u osnovnoj školi „Jovan Jovanović – Zmaj“ u Brusu.

Obeležavanje školske slave uz obred rezanja slavskog kolača i prigodan program obavljeno je i u OŠ „Vuk Karadžić“ u Blaževu, OŠ „Prvi maj“ u Vlajkovcima, OŠ „Branko Radičević“ u Razbojni, osnovnoj školi u Milentiji

Istog dana održana je i Svetosavska akademija u Sali Centra za kulturu Brus u čijoj organizaciji su učestvovale sve škole sa teritorije opštine Brus a učenici su priredili i izveli prigodn program. 

SavaSavic Brus270117

Sve učesnike Svetosavske akademije pozdravio je Sava Savić, pomoćnik ministra Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, koji je bio đak škole u Vlajkovcima i Brusu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja