U prodaji ulaznice za prvo kolo Dejvis kupa u Nišu, igra i Đoković

U prodaji  su ulaznice za meč prvog kola Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Srbije i Rusije koji će se igrati u Nišu od 3. do 5. marta, a učešće je potvrdio i najbolji teniser Srbije Novak Đoković.

Djokovic tss

U prodaji  su ulaznice za meč prvog kola Dejvis kupa, između Srbije i Rusije, koje se mogu nabaviti u radnjama “WinWin” i “Emmi”, kao i preko veb stranice www.ddtickets.rs.

Cena ulaznica za prvi i treći dan takmičenja (singl mečevi) koštaju po 700 dinara, za drugi dan (dubl meč) ulaznica je 400 dinara, dok paket ulaznica za sva tri dana takmičenja košta 1.650 dinara.
Od 30. januara počeće i prodaja karata na biletarnici hale Čair gde će se i igrati mečevi prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Rusije od 3. do 5. marta 2017. godine, a učešće u ovom susretu potvrdio je i najbolji teniser Srbije Novak Đoković.

“Uvek se radujem da igram u Dejvis Kupu, to je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju. Verujem da će Niš biti odličan domaćin, i da ćemo pobednički izaći iz susreta sa Rusijom”, rekao je Novak Djoković.
foto:teniskisavez.com

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja