Sneg u opštini Brus pada neprekodno već drugi dan i počinje da stvara probleme

KrivaReka 190117

Brus,19.01.2017. -Sneg na teritoriji opštine Brus pada neprekidno već drugi dan. Snežni pokrivač u pojedinim selima je i preko 50 centimetara. Meštani se organizuju kako bi puteve održali prohodne ali konfiguracija terena i visina snežnog pokrivača u pojedinim zaseocima podkopaoničkih sela to otežava.
Trenutno stanje je zadovoljavajuće i svi kažu “samo da ne bude vetra” koji bi mogao da napravi velike smetove.

Blaževo
“Kod nas u MZ Blaževo sneg pada neprekidno nekih 48 sati. Samo noćas je napadao više od 25 centimetara. Puteve čistimo uz velike napore.” – Nebojša Nestorović, predsednik MZ Blaževo.

Đerekare
“Sneg koji od juče pada već počinje da pravi probleme u MZ Đerekare. Neki putevi su čišćeni sinoć ali sneg je tokom noći napadao tako da se od jutros organizujemo i krećemo ponovo sa čišćenjem. Kod nas vetar za sada ne duva inače bila bi katastrofa.” – Bojana Marinković Miletić, MZ Đerekare 

Osredci
“Sneg je visine oko 50 cm i dalje pada. Putevi se čiste. Za sada nema većih problema zahvaljujući redovnom čišćenju predhodnih dana. Samo da ne bude vetra, da navejava.” – Miloš Vesić, predsednik MZ Osredci

Kriva Reka
“Sneg preko 50 centimetara. Vetar nije jak što je dobro pa nema većih smetova na putevima. Čišćenje puteva prema pojedinim zaseocima otežano je ponegde zbog visine snega, a trenutno je prohodno više od 70 procenata puteva. Put prema Kopaoniku iz pravca Krive Reke se ne čisti i neprohodan je.” Nebojša Trifunović, predsednik MZ Kriva Reka. 

Očekujemo da nam pošaljete informacije i eventualno fotografije o stanju u vašem selu, zaseoku ili ulici na mejl brusonline@gmail.com ili na FB stranicu BrusONLINE.

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja