Novi sneg za sada nije izazvao probleme u opštini Brus

KrivaReka 170117 2

17.01.2017. -Sneg je ponovo napadao zadao je manje problema stanovnicina opštine Brus nego predhodnih dana. Čišćenje puteva ponegde otežava vetar kao i led koji je stvoren usled veoma niskih temperatura, i do -30C. Ipak meštani pojedinh sela ovaj put su organizovaniji pa su skoro svi putevi očišćeni i prohodni. 

“MZ Đerekare obuhvata Đerekare, Bozoljin, Kneževo, Ravnište i Gornje Leviće.Situacija nije loša, čisti se branama i za sada je svuda prohodno. Sneg je bio dosta velik kao i nameti zbog vetra ali smo uz dobru organizaciju uspeli da očistimo, uz pomoć traktora i brana, sve glavne i sporedne puteve kako bi narod mogao normalno da funkcioniše, jer ima dosta starih i bolesnih, kao i dece koja idu u školu” – rekla nam je Bojana Marković Miletić, predsednica MZ Đerekare.
Dobili smo informaciju da se “u selu Bogiše put slabo čisti osim komšijski kada se udruže kome je hitno i potrebno”, dok su u selu Strojinci svi putevi i zaseoci očišćeni i prohodno je. 
  ArsenijevicIgros 012017 1

U selu Igroš svi putevi su očišćeni i prohodni a za to je najviše zaslužan Milan Arsenijević koji redovno čisti sneg traktorskom branom i po potrebi vanredno, u toku dana i noći. 

Očekujemo da nam pošaljete informacije i eventualno fotografije o stanju u vašem selu ili ulici na mejl brusonline@gmail.com ili na FB stranicu BrusONLINE.

 

BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja