Opština Brus uskoro nastavlja radove na izgradnji kuće za porodicu Savić

Savici5 0717

Odgovor na pitanje “Da li će opština Brus uskoro nastaviti radove na izgradnji kuće za porodicu Savić?” potražili smo od Miloša Azdejkovića pomoćnika predsednika opštine Brus zadužen za investicije i nekadašnji direktor JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus.

” Završena je prva faza koju je započela JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus i uskoro će se nastaviti radovi na izgradnji kuće za porodicu Savić. Materijal za izgradnju je finansirala NVO EHO iz Novog Sada a učešće opštine u prvoj fazi gradnje bilo je izvođenja radova. Pre početka svih radova Opština Brus je obezbedila plac kao i potrebne priključke.
U nedavnoj poseti NVO EHO opštini Brus postignut je dogovor da se nastave radovi i da se doniraju sredstava što se tiče stolarije. Ima ideja da se uporedo sa nastavkom završnih radova oformi Fond za pomoć porodici Savić.
Nadam se da će završni radovi početi veoma brzo i da će se porodica Savić useliti u novi dom pre zime – rekao je Miloša Azdejkovića pomoćnika predsednika opštine Brus zadužen za investicije.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja