FK Kopaonik danas počinje sa pripremama za novo prvenstvo

FKKopaonik0317

FK Kopaonik sa pripremama za novu fudbalsku sezonu kreće već danas. Prozivka igrača i prvi trening biće održan u 19:30 na stadionu u Brusu.

O početku priprema FK Kopaonik više nam je rekop predsednik kluba Dragan Simić Sipa:
“Danas počinjemo sa pripremama koje ćemo sprovesti kući najviše zbog nedostatka finansijskih sredstava. Pripreme kreću ranije nego uobičajeno zbog Kupa koji počinje 22. jula i zbog odluke da se izađe u susret hotelu “Junior” Brzeće i zahtevu ekipa koje dolaze na pripreme, a to su uglavnom superligaši kako Srbije tako i Crne Gore, da sa našim klubom odigraju prijateljske mečeve.
Već u sredu 28. juna sa početkom u 18:00 časova tim će odigrati svoju prvu kontrolnu utakmicu protiv superligaša FK Bačka. Biće to veliko iskustvo za naše brojne mlade igrače i prilika da kroz svaku od tih utakmica napreduju.
Još jednom sve čestitke našim pionirima i njihovim trenerima Branislavu Beki Saviću i Saši Krsti Pavloviću na odigranoj utakmici u Brzeću i pobedi.  Podhitno ćemo pionirski pogon opremiti istovetnom igračkom opremom, loptama ali i ostalim rekvizitima potrebnim za njihov rad i napredovanje. Zaslužila su naša deca mnogo više. Od ove godine smo uveli regulisanje putovanja i troškova službenih lica za decu a uskoro se planiraju nove akcije i oživljavanje  Memorijalnog turnira “Petar Rašić” koji su neki prethodnici zapostavili i ukinuli. Nadamo se da će Kopaonik veoma brzo doći na put stare slave i uspeha.” rekao je Dragan Simić, predsednik FK Kopaonik.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja