Predlog: Nagraditi zaslužne učenike opštine Brus besplatnim ulazom na bazen

Vukovci bazen

Pred građanima Brusa je još jedna letnja sezona koja počinje otvaranjem dva bazena, gradskog i u banjskom parku. Ulazi na bazen će se naplaćivati i već su formirane cene za dnevne, mesečne i sezonske karte. Kako u Brusu ima puno učenika koji su postigli i postižu zavidne rezultate na takmičenjima predlažemo lokalnoj samoupravi da ih nagradi besplatnim boravkom na bazenima tokom ove kupališne sezone.

Osnovna škola u Brusu ove školske godine ima 15 Vukovaca dok srednja škola ima dva pa bi možda ovim učenicima, uz Vukovce iz škola u Blaževu, Krivoj Reci i Razbojni, lokalna samouprava mogla da pokloni po sezonsku kartu za korišćenje bazena tokom kupališne 2017. godine, a ostale učenike, koji su postizali rezultate i bili primerni tokom protekle školske godine, mesečnim ili nedeljnim kartama.
Ovo je samo predlog jer u slučaju da se prihvati lokalna vlast, predsednik oštine, bi u dogovoru sa školskim upravama pronašao najbolje rešenje da se adekvatno nagrade svi zaslužni učenici u cilju davanja podsticaja mladima ali i u cilju razvoju sporta kod omladine.
Nadamo se da će ovaj predlog naići na razmatranje i odobrenje jer je ovo možda najmanje što lokalna vlast može učiniti za svoju omladinu koja je budućnost Brusa.
BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja