Predlog: Nagraditi zaslužne učenike opštine Brus besplatnim ulazom na bazen

Vukovci bazen

Pred građanima Brusa je još jedna letnja sezona koja počinje otvaranjem dva bazena, gradskog i u banjskom parku. Ulazi na bazen će se naplaćivati i već su formirane cene za dnevne, mesečne i sezonske karte. Kako u Brusu ima puno učenika koji su postigli i postižu zavidne rezultate na takmičenjima predlažemo lokalnoj samoupravi da ih nagradi besplatnim boravkom na bazenima tokom ove kupališne sezone.

Osnovna škola u Brusu ove školske godine ima 15 Vukovaca dok srednja škola ima dva pa bi možda ovim učenicima, uz Vukovce iz škola u Blaževu, Krivoj Reci i Razbojni, lokalna samouprava mogla da pokloni po sezonsku kartu za korišćenje bazena tokom kupališne 2017. godine, a ostale učenike, koji su postizali rezultate i bili primerni tokom protekle školske godine, mesečnim ili nedeljnim kartama.
Ovo je samo predlog jer u slučaju da se prihvati lokalna vlast, predsednik oštine, bi u dogovoru sa školskim upravama pronašao najbolje rešenje da se adekvatno nagrade svi zaslužni učenici u cilju davanja podsticaja mladima ali i u cilju razvoju sporta kod omladine.
Nadamo se da će ovaj predlog naići na razmatranje i odobrenje jer je ovo možda najmanje što lokalna vlast može učiniti za svoju omladinu koja je budućnost Brusa.
BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja