Brus u ritmu Evrope 2017: Glasajte za Anastasiju i Saru

UritmuEvrope2017a

Na finalnom takmičenju manifestacije “Srbija u ritmu Evrope 2017” koje se održava u nedelju 25. juna, uz direktan prenos od 11:00 časova na PRVA TV, opštinu Brus i Španiju predstavljaće Anastasija Miljojković i Sara Stojković koje vas pozivaju da navijate  i glasate za njih. 

Manifestacija “Srbija u ritmu Evrope” je prilika za promociju opštine Brus, jer će biti prikazana i TV razglednica grada, a pobednika takmičenja odlučiće glasanje opština, ambasada i gledalaca putem SMS poruka. Svaka opština svojoj ekipi daje jedan bod, kako bi se zadržala objektivnost prilikom glasanja. Tročlani žiri Brusa glasaće za ostale gradove po Evrovizijskom modelu, dodeljujući glasove od dva do 20. U slučaju pobede na ovogodišnjem takmičenju nadmetanje u pesmi i igri „Srbija u ritmu Evrope“ 2018. godine bilo bi održano u Brusu.

Manifestacija je osmišljena u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu opština i regiona, a nagrada za pobednika, odnosno opštinu iz koje je pobednik, je i uplata u opštinski budžet polovine prikupljenih sredstava od SMS glasanja. 

UritmuEvrope2017b

Na finalnoj večeri manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” opštinu Brus i Španiju predstavljaće Anastasija Miljojković i Sara Stojković koje vas pozivaju da tokom takmičenja pošaljete SMS poruku PESMA_13 na broj 1557 (cena poruke 65 din + PDV).
BrusONLINE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja