Osmaci polažu završne ispite 14., 15., i 16. juna

OS Brus2015

Polaganje završnog ispita za učenike koji su završili osmi razred osnovne škole u Srbiji počinje danas testom iz srpskog/maternjeg jezika, u četvrtak 15. juna polažu matematiku a u petak 16. juna kombinovani test.

Sva tri dana polaganja završnih ispita učenici obavezno treba da dođu u školu u 8:15, na kratak sastanak sa odeljenskim starešinom pre nego što budu raspoređeni u prostorije gde će polagati završni ispit.
Učenici moraju kod sebe imati overenu đačku knjižicu sa zalepljenom fotografijom i upisanim identifikacionim brojem učenika, a pri polaganju, u prostoriji u kojoj polaže ispit, učenik sedi na mestu sa rednim brojem koje odgovara rednom broju sa Jedinstvenog spiska učenika.

Dozvoljeni pribor za učenike: za srpski/maternji jezik i kombinovani test – grafitna i plava hemijska olovka, gumica, za matematiku – grafitna olovka, plava hemijska olovka, gumica, trougao, lenjir i šestar a od ličnih stvari na ispit se može uneti samo voda/osvežavajući napitak, dok sve ostale stvari obavezno se odlažu na posebno mesto tokom trajanja ispita.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja