Danas završna priredba OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ Brus za školsku 2016/17

Kolektiv OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Brusu obeležiće svečanom priredbom kraj još jedne uspešne školske godine.

OS Brus2015

Završnu priredbu za školsku 2016/17. godinu osnovna škola će održati u ponedeljak 12. juna 2017. godine sa početkom u 15:30 časova, u Centru za kulturu Brus, a tom prilikom biće uručene nagrade i zahvalnice uspešnim učenicima i njihovi nastavnicima.

OS JJZmaj 181116

“Obaveštavam sve prijatelje naše škole da ćemo u ponedeljak 12. juna 2017. godine, sa početkom u 15:30 časova, u sali Centra za kulturu Brus podeliti zahvalnice i medalje svim učenicima koji su ove školske godine imali uspeha na školskim takmičenjima. Nagrade i zahvalnice će dobiti svi učenici koji su na okružnim i međuokružnim takmičenjima osvojili neko od prva tri mesta, učesnici državnih takmičenja. Zahvalnice ćemo podeliti i njihovim nastavnicima koji su zaslužni za njihove rezultate.
Istovremeno ćemo podeliti specijalne i Vukove diplome našim dragim osmacima i oprostiti se od njih. I naravno na kraju proglasiti đaka generacije.
Dodele priznanja ćemo ulepšati umetničkim programom, a ispraćaju osmaka pridružiće se naši mališani iz vrtića koji će od jeseni sesti u klupe u kojima su do juče sedeli njihovi odlazeći stariji drugari.
Kao i uvek što smo činili pozivamo vas sve da nam se pridružite toga dana, kako bismo podelili zadovoljstvo i radost, povodom uspeha vaše i naše dece. A ono što mene posebno raduje je broj dece, koji su osvojili zapažene uspehe – ove školske godine ih je bilo 72.
Zahvaljujem se svima i vidimo se 12. juna u 15:30 u velikoj sali Centra za kulturu. – rekla je Milijana Todorović, direktor OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Brusu.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja