JKP “Rasina” Brus očekuje još bolju saradnju građana pri uređenju javnih i drugih površina

JKPRasina100516

Povodom nedavnih apela građana Brusa da se uredi dečije igralište kod stadiona i da se osposobe cevi za otpadne vode kod brane na jezeru kontaktirali smo JKP “Rasinu” Brus i razgovarali sa direktorom preduzeća Ivanom Jeličić koji je rekao da je upoznat o kakvim problemima se radi i da će u najkraćem vremenu biti rešeni.

JKPRasina park260417

“Radnici JKP “Rasina” su svakodnevno na terenu kako bi doprineli uređenju opštine Brus ali i funkcionisanju vodosnabdevanja kao i radu na drugim poslovima koje smo dobili u poslednje vreme. Postoji plan rada kojeg se pridržavamo ali uvek ćemo građanima izaći u susret. Najverovatnije se povremeno dešava da se negde nagomila smeće ali molim i građane da povedu računa o tome šta i kako bacaju u kontejner.
Ukoliko građani primete neke nepravilnosti i probleme slobodno nas mogu obavestiti na tel 037 825 486 ili putem mejla jkp.rasina@gmail.com  na koji mogu poslati i fotografije lokacija, a mogu nas slobodno i pohvaliti kada uoče da je sve u redu. 
Pozivam građane na još bolju saradnju u cilju uređenije opštine Brus i da se potrudimo svi zajedno da budemo dobre komšije koje pomažu jedni drugima da bi svima bilo lepše i bolje. 
Još jednom ponavljam, uočene probleme kao i pohvale građani mogu slobodno prijaviti na tel JKP “Rasina” 037/825-486 ili putem mejla jkp.rasina@gmail.com a mi ćemo ih rešiti u najkraćem roku.” rekao je Ivan Jeličić, direktor JKP Rasina Brus

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja