“Više od fudbala” u Brusu 06. juna – za pomoć FK Kopaonik

PozivVOF

Donatorska akcija “Više od fudbala”  za pomoć FK Kopaonik biće organizovana u utorak 06. juna 2017. godine na gradskom stadionu u Brusu sa početkom u 16:00 časova. Organizovan je i bogat sportsko umetnički program i učešće velikog broja fudbalera koji su potekli u FK Kopaonik, igrali i igraju za ovaj klub i uvek ga nose u srcu.

FK Kopaonik i pored nezavidne finansijske situacije postiže odlične rezultate u Zoni Zapad i osvajač je Kupa Rasinskog okruga. Da bi se popravila finansijska situacija klub organizuje akciju “Više od fudbala” u utorak 06. juna 2017. godine sa početkom u 16:00 časova. 
Program startuje susretom petlića i pionira Kopaonika u 16:00 časova.
U 17: časova je muzički koncert na kom učestvuju Mirjana Mirković, Sloba Đurković, Strahinja Živanović uz muzičku pratnju benda Devojačka suze.
U 18:00 časova utakmica FK Kopaonik – Zvezde Kopaonika, za koje će nastupiti bivši fudbaleri kluba koji igraju ili su igrali u mnogim evropskim klubovima, a koju će suditi superligaški sudija Dejan Anđelković iz Kruševca.
U prodaji će biti tiketi za lutriju po ceni od 100 dinara dok će na poluvremenu biti izvlačene nagrade kao što su dresovi evropskih klubova, vikend za dvoje na Kopaoniku, večeri za restorane u Brusu i razni sportski rekviziti.
Ovoj akciji odazvao se i veliki broj nekadašnjih fudbalera FK Kopaonik koji igraju fudbal u Srbiji, regionu ili svetu: Saša Marković, Bane Stanić, Jovan Đokić, Vukašin Tomić, Stević Dušan, Nemanja Milisavljević, Milan Gajić, Rade Aleksić, Miloš Milovanović i mnogi drugi.

O samoj akciji “Više od fudbala” razgovarali smo sa predsednikom FK Kopaonik, Draganom Simićem Sipom:
DraganSimicSipa“FK Kopaonik je u veoma teškoj finansijskoj situaciji zbog ranijih digova i kako sve teže i teže izlazimo na kraj sa finansijama a imamo odličnu ekipu koja će biti još bolja došli smo na ideju da organizujemo donatorsku akciju “Više od fudbala” koja je naišla na veoma pozitivne reakcije kod svih koji vole ovaj klub.
Ovoj akciji odazvao se veliki broj bivših igrača koji su najavili svoj dolazak  Ivan Nikolić. Miki Marković. Dušan Dunjić. Dušan Stević. Rade Aleksić. Vukašin Tomić, Dejan Vesić, Josip Projić, Miloš Milovanović,  Bane Stanić. Jovan Đokić, Saša Marković Miloš Živković, Aleksandar Vukadinović, Milan Gajić, Boban Šljivić, Milan Lazarević, Goran Šljivić, Vlada Maksimović… ali sve će zavisiti od njihovih obaveza u sadašnjim klubovima.

FKKop peharRO MDjordjevic

Publika će biti u prilici da vidi sadašnje igrače fudbalskog kluba Kopaonik koji su osvojili kup Rasinskog okruga i pružaju odlične rezultate u Zoni “Zapad”:

FKKopaonik0317

Nikola Milošević, Mladen Radović, Miloš Čukuranović. Nemanja Knežević, Dušan Burgić, Miloš Mitrović, Milan Mitrović, Stefan Knežević, Filip Ignjatović, Milan Danilović, Aleksandar Jeličić, Alden Mehmedi, Vlada Radmanović, Nemanja Milisavljevi, Marjan Nikolić, Milivoje Nikolić, Predrag Vukojević, Marko Vidojević, Ilija Šljivić, Stefan Obradović, Marko Spasić, Marko Vilimonović koje će za utakmicu 06. juna pojačati naši bivši igrači: Đorđe Bićanin, Miloš Simović, Miloš Zivanović…

FKKopaonik mladi0317

Posebno ću još jednom napomenuti imena mladih igrača srednjoškolaca i onih do 22 godine koji koji sada nastupaju za klub i već pružaju odlične igre a na kojima je budućnost Kopaonika: Miloš Čukuranović, Milivoje Nikolić, Mladen Radović, Alden Mehmedi, Stefan Knežević, Marjan Nikolić, Nemanja Knežević, Filip Ignjatović, Vlada Radmanović, Marko Vidojević, Ilija Šljivić, Stefan Obradović, Marko Spasić…

Dolazak su potvrdili i treneri koji su doprineli uspehu FK Kopaonik: Mladen Dodić, Slobodan Filipović, Jovica Škoro, Dževad Prekazi, a kao gosti doći ViseOdFudbala0617će i potpredsednik RIS-a Miroslav Milivojević kao i predstavnici Rasinskog okruga dr Vlada Mladenović i Dragiša Binić.
Da napomenem da ulaznica za ovaj dodađaj ne postoji. Na ulazu će se samo prodavati tiketi za lutriju čija će cena biti 100 dinara a nagrade će se izvlačiti na poluvremenu utakmice. Obezbedili smo bogat fond nagrada: 20 dresova poznatih klubova i našeg kluba, zatim 10 knjiga “Lice lopte” o istorijatu FK Kopaonik, vikend za dvoje na Kopaoniku, večere u bruskim restoranima i Pompejini proizvodi.
Apelujem na one koji su u mogućnosti da kupe tiket ili više tiketa i tako pomognu celokupnu akciju a za uzvrat će imati i veću šansu da se domognu neke od vrednih nagrada. Za one koji ne žele da kupe tiket za lutriju ulaz je besplatan. Da napomenem da će posebno iznenađenje sačekati sve koji budu utakmicu ispratili do kraja.
Takođe oni koji su iz nekog razloga sprečeni da dođu ili su daleko od Brusa a u mogućnosti su da finansijski pomognu klub u skladu sa svojim mogućnostima mogu to učiniti uplatom na žiro račun 160-431959-22 jer i malo nama će značiti puno.
Svi Brusjani i ostali koji se tako osećaju ili gajite bliske odnose sa Brusjanima a koje je životni put odveo i rasuo svuda po svetu ako ste u mogućnosti pomozite klub našeg grada u kome je prodefilovalo na hiljade dece i momaka koji su danas uspešni fudbaleri.” – rekoa nam je Dragan Simić Sipa, predsednik FK Kopaonik Brus.

FKKopaonik kolaz
Akcija “Više od fudbala” biće prilika i da se evociraju trenuci i uspomene iz prošlosti kluba, od nastanka kluba pa do danas. i podsetiti se imena svih koji su doprineli da Kopaonik raste a naročito onih koji su učinili najznačajnije korake ka poboljšanju uslova i kvaliteta fudbala u ovom klubu.

Medisjki sponzori “Više od fudbala” za spas FK Kopaonik su Sportski žurnal, SOS kanal, RTV Brus, stvarnostonline.rs i BrusOnline.com.

Vidimo se 06. juna 2017. u 16:00 časova na gradskom stadionu u Brusu.
BrusONLINE Tim

ViseOdFudbala0617

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja