Saša Marković produžio ugovor sa Cordobom do 2020. godine

Saša Marković srpski internacionalac, rodom iz Brusa, koji igra uspešno u španskom klubu Cordoba CF produžio je ugovor sa klubom do 2020 godine.

SasaMarkovic cordobacf com

Cordoba C.F. i Saša Marković postigli su dogovor za obnovu ugovora pa će tako srpski internacionalac ostati u ovom klubu do 2020. godine.

SasaMarkovic cordobacf com1

Marković je potpisao prvi ugovor za Kordobu u junu 2015. godine, a posle povrede kolena 2016. godine uspeo je da se vrati u tim pruživši dobru igru koja je rezultirala i produženjem ugovora:
“Jako sam srećan što sam produžio ugovor sa Kordobom. Navijači su isto presrećni jer sam izabrao da ostanem u klubu i pored drugih ponuda. Vratio sam se u tim posle teške povrede i sada je najbitnije da se osećam dobro, da sam zdrav i da ću pružiti svoj maksimum kako bi klub bio što uspešniji.
Koristim priliku i da čestitam Kopaoniku osvajanje Kupa Rasinskog okruga kao i da pružim podršku akciji za pomoć klubu. Trudiću se da dođem na utakmicu ali sve zavisi od obaveza u klubu. Pozdrav za sve moje Brusjane i vidimo se uskoro” rekao je Saša Marković.
foto:cordobacf.com

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja