U planu novi režim saobraćaja u Brusu

Na nedavno održanoj sednici SO Brus čulo se i da je u planu novi režim saobraćaja u samom Brusu.

OpstinaBrus0316

Kako je rekao Mikan Stanković, jedan od članova Komteta za bezbednost saobraćaja u opštini Brus, na sednici SO koja je održana 12. maja 2017. godine u planu je novi režim saobraćaja u naseljenom mestu Brus kao i rešenje problema raskrsnice kod marketa „Blic“.

Umesto najavljivanog semafora na raskrsnici kod marketa “Blic” biće postavljene saobraćajne platforme koje će efikasnije rešiti dosadašnje saobraćajne probleme i sprečiti udese.
U planu je da deo ulice Mike Đorđevića iz pravca zgrade opštine bude jednosmeran do marketa “Blic”, kao i od zgrade Suda ka marketu “Blic”, čime će prvenstvo dobiti ulica Kneza Miloša.
Takođe u budućem planu je da put prema Kopaoniku vodi pored picerije “Chiasso”, gde bi trebalo da bude novoizgrađena ulica, pa preko dela parka i pored Pošte ka Brzeću i Kopaoniku. Planirano je i da ulica Bratislave Petrović bude jednosmerna od parka ka zgradi Suda.
Ovim novoplaniranim režimom saobraćaja dobiće se novih 98 parking mesta i rešiti saobraćajni problem raskrsnice kod marketa “Blic”.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja