Održan 18. Memorijal “Goran Raičević” u Brusu

U Brusu je, uz prisustvo velikog broja učesnika i gledalaca održan 18. Memorijal posvećen atletskoj legendi Goranu Raičeviću.

GoranR memorijal 0517 1

Na 18. Memorijalu “Goran Raičević”, koji je održan, 18. maja 2017. godine na Gradskom stadionu u Brusu učestvovali su predškolci, osnovci i srednjoškolci sa teritorije opštine Brus koji se na ovaj način, kao i građani Brusa, sećaju i odaju poštu tragično preminulom sugrađaninu, prvaku u krosu i uličnim trkama legendi srpske atletike Goranu Raičeviću.

GoranR memorijal 0517 2 GoranR memorijal 0517 3

Ovaj put uz Jelenu Raičević, Goranovu suprugu, krosu je prisustvovala njihova ćerka Katarina Raičević koja je i otvorila 18. Memorijal zahvalivši se svima što čuvaju sećanje na njenog oca.
Inače iza Gorana su ostala supruga Jelena i blizanci Katarina i Nikola koji su pošli stopama svoga oca baveći se sportom – Katarina je odbojkašica sa zavidnim rezultatima naročito u odbojci na pesku, dok se Nikola bavi atletikom kome je u prethodnom periodu prioritet bio fakultet ali sada je ozbiljnije počeo sa treninzima i pripremama pa već ove sezone možemo očekivati dobre rezultate.

Tekst o Goranu Raičeviću OVDE (klik)

Fotografije 18. Memorijala pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja